Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Boupendza Hatay

Boupendza Hatay. Lütfü savaş, golcü oyuncuları aaron boupendza'ya rusya ve i̇talya'dan teklifler olduğunu belirterek, bopendza 5 milyon 150 bin. Lütfü savaş, boupendza, 5 milyon 250 bin avroyu gördü. Hatayspor'un golcüsü boupendza için ukrayna 1. See more of hatay city on facebook. Hatayspor, formda golcüsü boupendza'nın golüne rağmen iki maç aranın ardından.

Süper lig'in yeni ekibi hatayspor, gabonlu forvet aaron boupendza ile iki yıllık sözleşme imzaladı. 450 bin €* 7 ağu 1996, moanda, gabon. Medipol başakşehir yönetimi, dün oynanan maç sonrası hataysporlu yetkililere aaron boupendza için sözlü teklifte bulundu. Hatayaspor, ligue 1 ekibi bordeaux ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki forvet oyuncusu aaron. Hatayspor, formda golcüsü boupendza'nın golüne rağmen iki maç aranın ardından.

Boupendza Dan Son Dakika Transfer Aciklamasi
Boupendza Dan Son Dakika Transfer Aciklamasi Source from : https://www.fanatik.com.tr/boupendzadan-son-dakika-transfer-aciklamasi-2199027
Hatayspor, bordeaux'nun sözleşmsini fakat boupendza beklentileri tersine çevirdi. Gol sayısında 16 gollü diğer rakiplerini geçen aaron boupendza, gol beklentisinde ise rakiplerinin. Popov'un sağ kanattan ortasına yükselen boupendza'nın ceza alanı içinde başla. Hatayspor'a galibiyeti getiren golleri 43. Son saatler çok hareketli geçecek #boupendza pic.twitter.com/zbupt6rppu.

Son 10 haftada sadece 2 maçı boş geçen ve bu süreçte 16 golü üreten boupendza, ara transfer döneminde transferin gözdesi.

Gabonlu forvet, süper lig'de çıktığı 19 maçta 15 gol. Hatayspor forması giyen aaron boupendza gollerini sıralamaya devam ediyor. Son saatler çok hareketli geçecek #boupendza pic.twitter.com/zbupt6rppu. Sezon başında atakaş hatayspor kadrosuna katılan aaron boupendza, sezon başından bu yana ilk 11'deki yerini garantiye alamadı. Galatasaray ceephesi bu bedeli duyunca pazarlıktan çekildi.

Aabid, abdurrahman canlı ve boupendza atıyor hatay uçuyor. Hatayspor forması giyen aaron boupendza gollerini sıralamaya devam ediyor. Konyaspor'un tek golü ise 33. Fenerbahçe ise yönetici erol bilecik'in. Lütfü savaş, anadolu ajansı ve i̇hlas haber ajansı'na, atakaş hatayspor'un yıldız futbolcusu aaron.

Son Dakika Hatayspor Besiktas Macina Boupendza Damga Vurdu Ozan Tufan Detayi
Son Dakika Hatayspor Besiktas Macina Boupendza Damga Vurdu Ozan Tufan Detayi Source from : https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/hatayspor-besiktas-macina-boupendza-damga-vurdu-ozan-tufan-detayi-41711085
Aabid, abdurrahman canlı ve boupendza atıyor hatay uçuyor. Fenerbahçe ise yönetici erol bilecik'in. Hatayspor'un bu sezonki başarısında önemli bir katkısı olan aaron boupendza, devler ligi'nde. Hatayaspor, ligue 1 ekibi bordeaux ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki forvet oyuncusu aaron. .hatay'dan çıkacak bre hey bre güm #hatayspor #boupendza pic.twitter.com/qbjzhldeop.

Hatayspor forması giyen aaron boupendza gollerini sıralamaya devam ediyor.

13 replies 10 ציוצים מחדש. Hatayspor forması giyen aaron boupendza gollerini sıralamaya devam ediyor. Aaron boupendza, 24, gabon hatayspor, 2020'den beri santrafor piyasa değeri: Lig takımlarından dinamo kiev ve fenerbahçe de devreye girdi. Hatayspor'a galibiyeti getiren golleri 43.

Hatay haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır. Dakikada ahmet çalık ile bulduğu gol. Hatayspor'un boupendza için fiyat soran galatasaray'dan 10 milyon euro nakit bedel istediği öğrenildi. Konyaspor'un tek golü ise 33. Aabid, abdurrahman canlı ve boupendza atıyor hatay uçuyor.

Super Lig In Yukselen Yildizi Aaron Boupendza Trt Spor Turkiye Nin Guncel Spor Haber Kaynagi
Super Lig In Yukselen Yildizi Aaron Boupendza Trt Spor Turkiye Nin Guncel Spor Haber Kaynagi Source from : https://www.trtspor.com.tr/haber/detay/super-ligin-yukselen-yildizi-aaron-boupendza-224142.html
Hatayspor onursal başkanı ve hatay büyükşehir belediye başkanı dr. Aaron boupendza, 24, gabon hatayspor, 2020'den beri santrafor piyasa değeri: Sol kanattan yapılan ortada savunma oyuncuları ve. Hatayspor forması giyen aaron boupendza gollerini sıralamaya devam ediyor. Popov'un sağ kanattan ortasına yükselen boupendza'nın ceza alanı içinde başla.

Aaron boupendza, 24, gabon hatayspor, 2020'den beri santrafor piyasa değeri:

Son 10 haftada sadece 2 maçı boş geçen ve bu süreçte 16 golü üreten boupendza, ara transfer döneminde transferin gözdesi. Sol kanattan yapılan ortada savunma oyuncuları ve. Sezon başında atakaş hatayspor kadrosuna katılan aaron boupendza, sezon başından bu yana ilk 11'deki yerini garantiye alamadı. Galatasaray ceephesi bu bedeli duyunca pazarlıktan çekildi. Daha önce 24 yaşındaki futbolcuyu kadrolarına katabilme adına başakşehir ve.

Aaron boupendza, 24, gabon hatayspor, 2020'den beri santrafor piyasa değeri: boupendza. Fenerbahçe ise yönetici erol bilecik'in.

Posting Komentar untuk "Boupendza Hatay"